2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Usta Öğretici Başvuruları Başlıyor.

 

Değerli Usta Öğretici Adayımız; 

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Müdürlüğümüz bünyesinde Ücretli Usta Öğretici olarak görev almak isteyenlerin başvuruları ve evrak yüklemeleri 01-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında e-yaygın sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır. Geçtiğimiz yıllar başvurularda adaylar tarafından birçok hata yapılmış ve mağduriyetler yaşanmıştır. Bundan dolayı süreç hakkında yapılan uyarı ve açıklamaları okumanız menfaatinize olacaktır.

Yeni başvuru döneminin hayırlı olmasını temenni ederiz.

26.07.2022

Halit  KILIÇ

Termal Halk Eğitimi Merkezi Müdürü

 

ÖNEMLİ AÇIKLAMA!


E-YAYGIN sisteminde istenen belgeleri yüklemeyen veya belgeleri eksik veya hatalı yüklenmiş olan Usta Öğreticilerin başvuruları değerlendirilmeye alınmayıp reddedilecektir. Başvuruları reddedilen Usta Öğreticilerin eksik belgelerini başvuru süresi içinde sisteme tekrar yüklemeleri ve başvurularını yinelemeleri gerekmektedir. Başvuruya ait ONAYLANDI/REDDEDİLDİ durumları "E-YAYGIN" sistemi üzerinden kontrol edilmesi gerekmektedir. Başvuru ve onay süreçlerine ait tüm iş ve işlemler tamamlanınca kursların açılması için DUYURU VE DAVET yapılacaktır. Duyuru ve davet yapılmadan kus açma işlemi için dosya kabul edilmeyecektir. 

Kurumumuz kadrolu öğretmenleri haricinde, Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev yapan kadrolu öğretmenler ve diğer resmi kurumlardaki kamu görevlileri ve emekli olanların başvuruları Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü E-YAYGIN ( https://e-yaygin.meb.gov.tr) sistemi üzerinden e-devlet şifresi ile yapılması gerekmektedir. 

Başvuru şartlarını taşımadığı halde gerçeğe aykırı belge düzenleyerek veya aykırı beyanda bulunarak başvuruda bulunanlar ile gerçeği gizleyerek başvuruda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Usta Öğretici Başvuru Sıralaması; başvurularda yüklenen belge ve kurs tercihleri Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nün ilgili yönerge ve genelgeleri doğrultusunda incelenmesi tamamlandıktan sonra, "Ek-2" de oluşan puanlara göre İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı / Şube Müdürü Başkanlığında kurulacak komisyon tarafından puan üstünlüğüne göre yapılacaktır. Onaylanan sıralı liste Kurum Web Sitemizde yayınlanacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Termal Termal Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)