2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılında Okutulacak Seçmeli Dersler

2021-2022 Öğretim yılında aşağıdaki açıklamalar dikkatlice okunarak öğrencilerin seçmeli dersleri için dilekçe vermeleri gerekmektedir.

 

Okulumuzun imkanları doğrultusunda SEÇİLECEK ve okutulacak SEÇMELİ DERSLER için aşağıdaki dilekçe doldurularak hafta içi saat 13.00-17.00 saatleri arasında en son 21.01.2022 Cuma gününe kadar okulumuz idaresine teslim etmeleri gerekmektedir. Dilekçeyi evde, işte kendiniz doldurularak getirirebileceğiniz gibi, isterseniz okuldan da alıp doldurabilirsiniz. Yönetmelik gereği "Süresi içerisinde ders seçimi yapmayan öğrencilerin dersleri okul yönetimince belirlenir."


9. sınıf öğrencilerimiz aşağıdaki  10. sınıf seviyesinden olan dersleri, 10. sınıf öğrencilerimiz aşağıdaki  11. sınıf seviyesinden olan dersleri ,11. sınıf öğrencilerimiz aşağıdaki  12. sınıf seviyesinden olan derslerden seçim yapmaları gerekmektedir.

 

NOT: Dilekçede ONAY kutucuğuna "X" isareti konulup, SEÇİLEN SAAT kısmına da saati mutlaka yazılmalıdır. Toplam saatler seçilebilecek ders saati sayısını geçmemelidir.

Bu yıl 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz dilekçelerini Müdür Yardımcısı Ferhan ÖNDER KARAÖZ'e, 11. sınıf öğrencilerimiz ise dilekçelerini Müdür Yardımcısı Serkan AYDIN'a getirmeleri gerekmektedir. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Halfeti Yukarıgöklü Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)