2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Dönemi

Sayın Velilerimiz

          2023-2024 eğitim-Öğretim yılı için aday kayıt başvuruları 03 Temmuz 2023  tarihleri arasında yapılacaktır. Aday kayıt başvurusu için okulumuzun web sitesinde ilgili tarihlerde form paylaşılacaktır.  Formu; okulumuz web adresinden ya da  okulumuza gelerek “aday kayıt formunu “doldurabilirsiniz. Form doldurmak kesin kayıt anlamına gelmemektedir

      Adres bölgemizde bulunan 36-72 aylık çocuklar öncelikli olarak kaydedilecektir. Boş kontenjan kalması durumunda anne ve babası çalışan (çalıştığını belgelendirebilen) Kesin kayıtlar için tarihler ve istenen belgeler daha sonra web sitemizde duyurulacaktır.

 

*2023-2024 Eğitim Öğretim yılı öğrenci kayıtları e okul sistemi üzerinden adrese dayalı alım bölgesi öğrencileri öncelikli olmak üzere yapılacaktır. Sistem üzerinden bu öğrencilerin kaydı tamamlandıktan sonra kontenjan olması halinde 28 Ağustos 2023 tarihinden itibaren alım bölgesi dışından öğrenciler kura usulü alınacaktır.

: Anaokulu kaydı her yıl yeniden yapıldığından dolayı 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin yeni kayıtları yukarıdaki açıklama doğrultusunda yapılacaktır. Bilgilerinize sunar sağlıklı günler dileriz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Derince Atatürk Anaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)