2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimizi Yaptık

12. sınıflarımızı uğurladık.

2023-2024 eğitim öğretim yılı 12. sınıflarımızın mezuniyet törenini gerçekleştirdik. Neredeyse tüm öğrenci ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirilen mezuniyet töreninde duygulu anlar yaşandı. Öğrenciler birbirlerine ve öğretmenlerine son bir kez daha sarıldılar. Okul müdürü Meral ŞAHİN GÜNKUT yaptığı konuşmada katılımın yoğunluğu sebebi ile tüm velilere teşekkür ettikten, verdikleri yoğun emekten dolayı da öğretmenlere teşekkürlerini ifade ettikten sonra mezun olan öğrencilerimize hem yüksek öğretim hayatlarında hem de iş hayatlarında Allahtan muaffakiyetler diledi. "Gençler sizleri çok sevdik bazen dduygulandık bazen hüzünlendik bazen sevindik ama hep hafızamızda güzel anılar kaldı. Beraber bir çok etkinlik gerçekleştirdik. Sizler işbirliği yapmada çok güzel birlik beraberlikler ortaya koyabilen paylaşımcı gençlersiniz. Bu nedenle hepinizi candan tebrik ediyorum" dedi. Böyle evlatlar yetiştirdikleri için de velilere teşekkür etti. Burası sizin okulunuz, evinizdir. Buradan mezun olsanız bile burayla olan bağınız devam edecektir. O yüzden sizleri okulumuzda görmekten mutluluk duyarız.Hepinize bir ömür mutluluklar dilerim yolunuz açık olsun"dedi.

Törenimiz okul 1.si E. Y. nın plaket alması ve mezunlar kütüğüne isim çakması ile devam etti. 11.sınıf 1.sine bayrak ve flama devir teslim yapılmasının ardından tüm öğrencilerimiz temsili diplomalarını aldı. Tören Muhasebe ve Finansman Hizmetleri alanı Alan şefimiz. Cengiz Aslan tarafından tüm öğrencilerimize meslek yemini yaptırıldıktan sonra kep atma seramonisi ile sürdü. Daha sonra arkadaş ve aileleri ile müzik eşliğinde eğlenceli zaman geçiren öğrencilerimizin fotoğraf çekimlerinin yapılmasıyla tören sona erdi. 

Muhasebe ve Finansman Hizmetleri alanı öğretmenimiz Dilek Yaprak koordinesinde hazırlanan programda emeği geçen öğretmenlerimize tesekkür ederiz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Körfez Milangaz Hacer Demirören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)