2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezunlarımız

Kıymetli veliler, sevgili öğrencilerimiz

4 yıl önce okulumuza kayıt yaptırırken biraz tereddütlü, heyecanlıydık. Dört yılın bu kadar hızlı geçeceğini düşünemedik. Ama bu gün okulumuzun mezunları  olarak  karşımızdasınız.

 Sevgili öğrencilerimiz, Okula ilk başladığınız günden bugüne değin, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize  inancımız tamdır.

               Tüm yaşam sürecinin içinde sürekli okuyun, kendinizi çağın gerisinde bırakmayın. İlmin en doğru yol olduğu bilinci içinde olun. Kendiniz ve başkalarıyla yarışın. Kendi mutluluğunuzla yetinmeyip, toplumun mutluluğu için de çalışın. Birbirinizi sevin ve paylaşmayı bilin. Araştırıcı ve yaratıcı olun. Fikirlerinizi demokratik zeminlerde tartışın. Başkalarının fikirlerine saygılı olun. Kendinize güvenin, güvensizlik insanları başarısız kılar. Vatanınızı ve milletinizi sevip, yükselmesi için çalışın. Annenize, babanıza ve büyüklerinize karşı, saygılı olun.           

 Kıymetli  velilerimiz   emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, personelimiz ile hizmet ederek onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü yaşamı seven yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyoruz. Bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz, yolları ve bahtları açık olsun.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Beypazarı Şehit Hacı Kazım Ozan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)