2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Karne Töreni Coşkuyla Kutlandı.

Karne töreni sırasında Sultanbeyli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Eğitimde Başarı Ödülleri kapsamında Kick Box Dünya Kupası Dünya 3. sü olan Faruk Baybora ve İstanbul İl 2. si olan Haidar Ali Khasba nın para ödülleri okul müdürümüz Yusuf DAŞ tarafından öğrencilere takdim edildi.

Okulumuzun 2023-2024 eğitim öğretim yılında çeşitli kategori ve dallarda okulumuza 7 adet kupa ve 48 adet madalya kazanan öğrencilere madalya takdimi ve öğrencilere tablet ve promosyon hediyeleri tören sırasında takdim edildi.

Okulumuzda bu yıl ilk defa düzenlenen işletmelerde akranlarına göre gösterdiği üstün performans ve örnek davranışlarıyla öne çıkan öğrenciler işletme yetkilileri ve okul müdürümüzün düzenleyip imzaladığı üstün başarı belgesi takdim edildi. Bunun yanı sıra firmalarca okulumuza yapılan hibe ve bağışları nedeniyle üreten okullar kapsamında sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirilen işletme yetkililerine plaket ve teşekkür belgesi sunulmuş oldu.

Okullar arası futbol turnuvası sırasında şampiyon olan 11-E sınıfı öğrencilerine şampiyonluk kupası tören sırasında takdim edildi.

Okul müdürümüz Yusuf DAŞ bu yıl gösterdikleri gayret ve emekleri nedeniyle müdür başyardımcısı, müdür yardımcıları ve okul rehber öğretmenine plaket takdimiyle eğitim öğretim yılı töreni sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Sultanbeyli Sultan Alparslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)