2023/2024 Yılı Projelerimiz

Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Projeleri

 

Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca çeşitli projelerle öğrencilerinin akademik ve bilimsel gelişimine katkı sağladı. İşte bu yıl gerçekleştirdiğimiz önemli projeler:

 

 1) Erasmus+ Projesi Katılımı

Okulumuz, Erasmus+ projesi kapsamında uluslararası eğitim işbirliklerine katılarak öğrencilerimize yurt dışı deneyimi kazandırdı. Bu proje, öğrencilerimizin farklı kültürlerle tanışmasını ve dil becerilerini geliştirmesini sağladı.

 

 2) TÜBİTAK 2204 Asya Bölge Finali

Öğrencilerimiz, bilimsel projeleriyle TÜBİTAK 2204 Asya Bölge Finali'nde yer aldı. Bu başarı, onların bilimsel araştırma ve proje hazırlama konusundaki yeteneklerini sergilemelerine olanak tanıdı.

 

3) Harezmi Projesi

Harezmi Projesi ile öğrencilerimiz, matematik ve bilim alanlarında yaratıcı ve yenilikçi projeler geliştirdi. Bu proje, öğrencilerimizin problem çözme ve analitik düşünme becerilerini artırdı.

 

4) Teknofest

Teknofest’e katılan öğrencilerimiz, teknoloji ve inovasyon alanında kendilerini geliştirme fırsatı buldu. Bu etkinlik, onların mühendislik ve teknolojiye olan ilgilerini pekiştirdi.

 

Bu projeler, öğrencilerimizin akademik bilgi birikimlerini artırmanın yanı sıra, onları geleceğe hazırlayan önemli deneyimler sundu. Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyuyor ve onları desteklemeye devam ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Geyve Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://geyvekizihl.meb.k12.tr/icerikler/20232024-yili-projelerimiz_15293127.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)