2024 - 2025 Eğitim Öğretim Yılı 5. Sınıfa Kayıt Sınavı Sonuçları

2024 2025 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda öğrenim görmek isteyen öğrenciler için uyguladığımız sınavların sonuçları açıklanmıştır.

Sınav sonuçlarına göre oluşan kesin kayıt hakkına sahip öğrenciler ile yedek kayıt hakkına sahip öğrenci listemiz için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

25 Mayıs 2024 ve 1 Haziran 2024 tarihlerinde 2 basamaklı uyguladığımız sınavlarımızın sonuçları birleştirilip tek liste halinde getirilmiştir. Oluşan sonuçlara göre kesin kayıt hakkına sahip öğrenciler kırmızı renk ile belirlenmiş yedek kayıt hakkına sahip öğrenciler ise turuncu renk ile belirlenmiştir

Kesin kayıt hakkına sahip öğrencilerimiz 24 Haziran ile 1 Temmuz tarihleri arasında saat 9.00 ile 17.00 saatleri arasında okulumuza gelerek genel görüşme ve ön kayıt yapmaları gerekmektedir.

Belirtilen tarihler içerisinde kayıt yaptırmayan ve okulumuzla iletişim geçmeyen öğrencilerimizin yerine yedek listeden öğrenciler okulumuzca aranarak davet edilecektir. Yedek kayıt hakkına sahip öğrencilerimizin velileri ile okulumuz iletişime geçip davet edilecektir. Davet listeye bağlı olarak sıralama usulüne göre gerçekleştirilecektir. 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Eyüpsultan Eyüp Şehit Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)