2024 2025 Eğitim Öğretim Yılı Pansiyon Kayıtları

2024 2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYITLARI

 

 

2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

 

PANSİYON KAYIT İŞLEMLERİ VE EVRAKLARI (PARASIZ - PARALI YATILI)

 

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında öğrenim görmek için Ermenek Borsa İstanbul Anadolu Lisesini tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, tercihinizin hayırlı olmasını diliyorum.

Okulumuzu tercih eden erkek ve kız öğrencilerden isteyenler okul binasına 50 m. mesafedeki pansiyonumuzda gelir durumlarına göre paralı veya parasız yatılı olarak barınma imkânına sahip olacaktır. Erkek pansiyonumuz 120 yatak kapasiteli, kız pansiyonumuz 160 yatak kapasiteli olup pansiyonumuzda 9. sınıflar için yeterince kontenjan ayrılmıştır. Kontenjanın aşılması halinde uzaktan yakına ilkesi takip edilerek kayıt işlemleri yapılacaktır.

Pansiyonumuzda kalmak isteyen kız ve erkek öğrencilerimizi belirlemek için aşağıdaki belgeleri dilekçe ekinde 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında okulumuza elden teslim etmeniz gerekmektedir. Yurda yerleşecek öğrencileri belirleme işlemlerinin 29 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 17.00’ye kadar bitirilmesi ve ilan edilmesi planlanmaktadır.

Okula gelirken öğrencinin yasal velisinin bulunması zorunludur. Anne baba ayrı olup da birisi ya da abisi, ablası veya amcası gibi yasal vasisi tayin edilmiş kişilerin belgesiyle birlikte okulumuza gelmeleri gerekmektedir.

Yurtlarla ilgili kurallar ve istenen malzemeler okul idaresi tarafından belirlenecektir.

Hepinize şimdiden iyi bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Ermenek Ermenek Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)