2024 Haziran Dönemi Mesleki Çalışmalar

Mesleki çalışma döneminde öğretmenlerimizin Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretim Programlarını incelemeleri beklenmektedir. Geliştirilen öğretim programlarının "ortak metin" bölümü tüm öğretmenlerimizce, alana özgü hazırlanan öğretim programları ise ilgili alan öğretmenlerince incelenecektir. Alanında program değişikliği olmayan öğretmenler, "ortak metin" bölümüne ilişkin değerlendirmelerini tamamladıktan sonra mesleki çalışmalarını okul/kurum müdürlüklerince yapılacak planlama doğrultusunda sürdüreceklerdir.

 

Mesleki çalışma döneminde ilçemizde branş öğretmenleri mesleki çalışmalarını görev yaptıkları ya da ilişkilendirildikleri okullarda zümreler hâlinde yapacaklardır.

Mesleki çalışmalar kapsamında bir araya gelen öğretmenler değerlendirmelerini, Ek-1 ve Ek-2 formda belirtilen açıklamalar çerçevesinde yapacaklardır.

Kurban Bayramı sonrası 20-21 Haziran 2024 tarihlerinde çalışanların idari izinli sayılmasından dolayı alanında program değişikliği olan öğretmenlerimiz Ek-1 formda belirtilen çalışmaları 24-25 Haziran 2024 tarihlerinde, Ek-2 formda belirtilen çalışmaları ise 26-27 Haziran 2024 tarihlerinde 2 gün olacak şekilde yapacaklardır.

Alanında öğretim programı değişikliği olmayan öğretmenlerimiz ise Ek-1 form çalışmalarını 24-25 Haziran 2024 tarihlerinde, genel müdürlükler bazında kendilerine verilen konularda yapacakları çalışmaları ise 26-27 Haziran 2024 tarihlerinde 2 gün olacak şekilde yapacaklardır.

Görev yaptığı okul dışında mesleki çalışmasını tamamlayan öğretmenlerin mesleki çalışmaya katılım durumları kadrolarının bulunduğu okula yazılı olarak bildirilecektir.

2024 HAZİRAN DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMALARINA OKULUMUZDA

İL DIŞINDAN KATILAN ÖĞRETMEN LİSTESİ

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Dursunbey Dursunbey Mustafa Korkmaz Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)