2024 Mezuniyet Programımız

ANKARA KIZ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ MEZUNİYET PROGRAMI

Ankara Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi 12.06.2024 tarihinde 5. mezunları için Mezuniyet Programı düzenledi. Programa Ankara Vali Yardımcısı Sayın Namık Kemal NAZLI, Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Ahmet İŞLEYEN, Altındağ İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Hasan YILDIRIM, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Fatih ÜNAL başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.
Okul Müdürü Sayın Hatice BAYRAK’ın açılış konuşmaları ile başlayan programda 2024 yılı okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne plaket ve ödülleri takdim edildi. Mezun olan öğrenciler tarafından okul flaması, yeni 12. sınıflara devredildi. 10. sınıf öğrencileri tarafından sergilenen kısa tiyatro oyunu ile Filistin duygusu bir kere daha duyumsatıldı. Törende veli ve öğrencilerin mutluluk dolu ifadeleri gözlerden kaçmadı.
Filistin temasının ön planda olduğu törende Genel Müdürümüz Sayın Ahmet İŞLEYEN de misafirlere seslendi. Konuşmasında Proje İmam-Hatip Liselerinin ikliminden ve başlarından söz eden İŞLEYEN, Gazze ve Filistin hakkındaki duyarlılık dolayısı ile ANKARA KIZ PROJE İMAM-HATİP LİSESİ öğrenci, öğretmen ve idarecilerini tebrik etti. Bir İmam-Hatipli olarak bu tarz okulların yüksek hassasiyet taşımasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Altındağ Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)