23 Nisan Bayramı'nı Coşku İçinde Kutladık

Nebioğlu Ortaokulu ile ortaklaşa düzenlediğimiz bu yılki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamalarında İlçe Protokolü (Kaymakam, başsavcı, perşembe karakol komutanı, belediye başkan, ilçe milli eğitim müdürleri...) misafirimiz olarak okulumuza teşrif ettiler.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları 23 Nisan gününün di. Tören koordinatörü Ümit MURADOĞLU koordinesinde yapılan bayrama Çaycuma Kaymakamı Mehmet GÖZE; Başsavcı Yavuz CENGİZ, Nebioğlu Belediye Başkanı Ali ÖZDAL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail BAŞ, İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Muhammet ATLI, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, gaziler, lise ve ortaokul idareci ve öğretmenleri, çok sayıda veli ve öğrencilerimiz katıldılar.

Bauram kutlama programımız Nebioğlu Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapıldı. Nebioğlu Ortaokulu bando takımının eşliğinde beldemiz sokaklarındaki yürüyüşün ardından tören başladı.Protokolün bayram kutlaması, Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı, Günün Anlam ve Önemi belirten konuşma, Nebioğlu izcilerinin gösterileri, Şiirlerin okunması, Müzik dinletisi, Sınıf gösterileri ve Halkoyunları gösterileri sunuldu.

İlgi gösteren ve bizim bayram sevincimize ortak olan Nebioğlu ve taşımayla okulumuza gelen Terziler Köyü, Musausta Köyü ve Madenler Köyü halkımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah sonsuza dek hep böyle bir arada bayram sevinçlerini yaşamak nasip olur.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Çaycuma Nebioğlu İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)