23 Nisan Çoşkuyla Kutlandı

Tören, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Şehit Muhammet Fatih Safitürk İlkokulu Müdürü Akif GÜNEŞ selamlama konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti ve vatandaşları için büyük güne ulaşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek "Milli birlik ve beraberlik duygularıyla coşan ve güçlenen, mili iradenin temsil edildiği TBMM'in açılışının 102. Yıldönümüne ulaşmanın heyecanını sevinç ve coşkuyla kutluyoruz. Milletimiz için bir dönüm noktası olan bu tarih, aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal tarafından geleceğimizin teminatı olarak gördüğü siz çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı, aynı zamanda dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olarak bütün insanlık için barış dolu aydınlık bir gelecek çağrısıdır" dedi.

 Okul müdürü Akif Güneş'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ilgiyle izlendi.

23 Nisan Çocuk Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırlanan programda öğrenciler, günün anlam ve önemiyle ilgili şiirler söyledi ve çeşitli gösteriler yapıldı.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Adıyaman Kahta Şehit Muhammet Fatih Safitürk İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)