23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sempozyumu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sempozyumu İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Pervin Töre'nin Katılımı ile Gerçekleştirildi

Ulu meclisin kuruluşunun 101. Yılı şerefine Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Muğla, Fethiye, Milas ve Bodrum Bilim ve Sanat Merkezleri tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sempozyumu gerçekleştirildi.  Sempozyumun amacı; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ruhunu yaşatmak çocukların perspektifinden gerçek yaşamı imgeleyebileceği, bilgi birikimlerini ve deneyimlerini aktarılabilecekleri paylaşım ve etkileşim ortamı sunmaktır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün Geleceğimizin mimarı dediği çocuklarımız, kendi perspektiflerinden hayatın her alanından bilimden edebiyata, spordan aileye, ekonomiden siyasete, oyundan eğitime deneyimlerini sundular. Sunumlara Bilim ve Sanat Merkezi müzik bölümü öğrencileri de solo performansları ile eşlik ettiler. Dünya çocuklarına mesajlar sunan sempozyum geniş izleyici kitlesine ulaşmıştır. Pandemi koşullarından dolayı uzaktan gerçekleştirilen sempozyum İl Milli Eğitim Müdürlüğünün youtube kanalından canlı olarak yayınlanmıştır. 

Sempozyuma katılan bütün öğrencilere, organizasyonda emeği geçen öğretmenlere ve koordinatör öğretmenimiz Gözde Gürdal'a teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Menteşe Muğla Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)