24 Kasım Öğretmenler Günü

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ OKULUMUZDA İCRA EDİLDİ.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulumuz ile Recep Tayyip Erdoğan AİHL ortak bir program düzenledi. Türkçe öğretmenimiz Pınar BELLİKLİ gözetiminde düzenlenen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programa ilimizde İmam-Hatip okullarında öğretmen ve idareci olarak hizmet vermiş olan Emekli Eğitimci Bilal BİLECİK, uzun yıllar İmam-Hatip okullarında Coğrafya öğretmeni olarak görev yapan ve öğrencilerin yüreğinde sevgiyle yer edinen Recep KÖSE ve Okul Müdürümüz Niyazi MARAŞLIOĞLU ile İmam-Hatip okulundan sınıf arkadaşı olan Eski Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İLHAN konuk olarak katıldılar.

Misafirlerimizden Bilal BİLECİK konuşmalarını yapmak üzere kürsüye geldi. Geçmişte yaşanan sıkıntıları, zorlukları etkileyici bir şekilde dile getiren Bilal BİLECİK, öğrencilerimize okudukları okulun ve öğretmenlerinin kıymetini bilmelerinin önemini vurguladı. Ardından misafirlerimizden Recep KÖSE alkışlarla kürsüye geldi. Oldukça duygulanan ve etkilenen Recep KÖSE memnuniyetini ve duygularını ifade etti. Öğrencilerimize geçmişten örnekler vererek gelecekte nasıl bir hedef için uğraşmaları gerektiğini belirtti. Konuşmaların ardından Okul Müdürümüz Niyazi MARAŞLIOĞLU öğrencilik yıllarından öğretmenleri olan Bilal BİLECİK ve Recep KÖSE'ye ellerinden öperek saygıyla hediyelerini takdim etti.

Programımız İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Öğretmen Öğretendir"kompozisyon yarışmasında il 3.sü olan Türkçe öğretmenimiz Filiz BEKTAŞ'ın yazısını okuması, RTE AİHL öğrencilerinin şehit öğretmenler anısına hazırladıkları video sunusu, Kanuni İHO öğrencilerinin hazırladığı oratoryo, okulumuz Müdür Yardımcısı Mustafa KELEŞ'in Ramazan Yasin GÜNEY'e ait "Öğretmen"şiirini seslendirmesi ve öğretmenlerimizin emek vererek hazırladıkları "Okulumuzdan Fotoğraflar"adlı video sunusu ile devam etti. Gösteri ve sunumların ardından öğretmenlerimize hediye takdimine geçildi. Eski Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İLHAN'ın da eşlik ettiği hediye takdiminde Okul Müdürümüz Niyazi MARAŞLIOĞLU, RTE AİHL Müdür Yardımcıları Mürsel MARAŞLIOĞLU ve Cevdet ALTUNDAĞ, Müdür Yardımcımız Mustafa KELEŞ sahneye davet edilen öğretmenlere hediyelerini verdiler. Programımız fotoğraf çekimi ve ikramlar ile sona erdi.

 

Programın hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bütün emektar öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aksaray Merkez Kanuni İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)