24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları İlçemizde Gerçekleştirildi.

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle İlçemiz Doğankent İlkokulu Yeni Bina bahçesinde çelenk sunumu gerçekleştirilerek öğretmenlerimizin günü kutlandı ve Şehit öğretmenlerimiz saygıyla ve rahmetle anıldı.

Çelenk sunumu sonrasında İlçe öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin ortak katılımı ile Öğretmenler Günü programı Veysi Akın Koloğlu Meslek Yüksekokulu'da icra edildi. Günün anlam ve önemi konuşmaları, öğretmenlerimizin meslek hayatında yaşadığı anılar, öğretmenlerimizin okuduğu şiirler, Görsel Sanatlar ve Müzik öğretmenlerimizin yönetiminde oratoryo gösterileri, müzik dinletileriyle programımız icra edildi. Adaylığı kalkmış öğretmenlerimiz programda yemin ettiler.

Doğankent Belediye Başkanlığı organizasyonu ile ilçe öğretmenlerimiz, Tirebolu Gaffaro Otelde akşam yemeğinde buluştular. 

Öğretmenler günü münasebetiyle yapılan etkinliklerde Doğankent İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Mücahit AYAN'a, Doğankent İlçe Belediye Başkanımız Sayın Rüşan ÖZDEN'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemal ŞİRİN'e, Değerli İlçe Protokol üyelerine ve programlarda emeği geçen öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize detklerinden ve katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Giresun Doğankent Doğankent Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)