24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

Öğretmenlerimiz Işığımız, Yol Göstericimiz

Bugün, kutsal bir mesleğin temsilcilerine selam durmak ve onlara teşekkür etmek için buradayız. 24 Kasım, öğretmenlerimizin değerini anlamak, onlara minnettarlığımızı göstermek ve eğitim sistemimizin temel taşlarına hak ettikleri değeri vermek adına ayrıcalıklı bir gündür.

Öğretmenlerimiz, bilgiye açılan kapımız, hayatımızı şekillendiren mimarlar, öğrencilerin geleceğe doğru ilk adımlarında rehberlik eden özel kişiliklerdir. Onların özverisi, sabrı ve bilgelikleri, yarının liderlerini ve değişim yaratıcılarını yetiştirmemize ışık tutuyor.

Bu özel gün vesilesiyle, tüm öğretmenlerimize içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizler, sadece dersler öğretmiyor, aynı zamanda sevgi, saygı ve özgüvenle dolu bireylerin yetişmesine katkı sağlıyorsunuz.

Okulumuzdaki değerli öğretmenlerimizle, Mamak Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan öğretmenler günü programına katıldık. Bu güzel programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız. 24 Kasım Cuma günü okulumuzda öğretmenlerimize minnettarlığımızı dile getirmek için bu özel günde bir araya geldik. Sizlere olan saygı ve sevgimiz hiç bitmeyecek.

24 Kasım Öğretmenler Gününü Nahit Menteşe Anadolu Lisesi Ailesi olarak tam kadro kutladık.Nice sağlıklı,mutlu,huzurlu ve başarılı yıllara.

Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü içtenlikle kutlarız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Mamak Nahit Menteşe Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)