24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun!

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN! 

                                                              24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN! 

               Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü büyük coşkuyla kutlandı. Müdür Yardımcısı Bahtişen KAYA koordinesinde ve yönetiminde Grafik Tasarım Öğretmeni Saniye KERMAN rehberliğinde hazırlanan törenin açış konuşması Okul Müdürü Mustafa ÖZGÖREN tarafından yapıldı. ÖZGÖREN "Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı."  Emekli öğretmenlere Enver Çubukçu, Nuhat Berfin Kandemir, Ayşe Yaman, Yurdaer Taş'a plaketleri ve hizmet şeref belgeleri okul müdürü tarafından  verildi. Ayrıca okulumuzdan ayrılan Müdür Yardımcısı B.Turgut AKTAŞ'a da törende plaket verildi. Ödül alan öğretmenlerimiz Saniye KERMAN ve Gülay GÜNSAN'a da törende aylıkla ödüllendirme belgeleri takdim edildi.

                Törende öğrenciler büyük heyecanla öğretmenlerine konuşmalar yaparak, şiirler okuyarak, şarkılar söyleyerek,  keman çalarak, ritim gösterisi yaparak sevgilerini anlatmaya çalıştılar. Ayrıca kıymetli velimiz Selda AKSU'ya da hazırlanan törene verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Tören sonrasında okul idaresi tarafından öğretmenlerimize küçük hediyeler verildi. Büro Yönetimi Alan Şefi Kevser SALCAN ve Büro Yönetimi Öğretmeni Merve OZEN koordinesinde  okul aile birliği ve okul yönetimi öğretmenlerimize küçük  ikramda bulundu.

İyi ki varsınız öğretmenlerim, iyi ki varsınız!...

Törenin hazırlanmasında her yönüyle  büyük emek veren öğretmen,  öğrenci ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Yenimahalle Batıkent Ş. Evliyagil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)