29 Ekim Coşkusu

Cumhuriyetimizin 92. yılı,İlimizde ve okulumuzda düzenlenen coşkulu törenlerle kutlandı. 28 Ekim Çarşamba günü Atatürk anıtındaki çelenk sunma töreni ile başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, okulumuzda düzenlenen kutlama programı ile devam etti.

Cumhuriyetimizin 92. yılı, İlimizde ve okulumuzda düzenlenen coşkulu törenlerle kutlandı. 28 Ekim Çarşamba günü Atatürk anıtındaki çelenk sunma töreni ile başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 2okulumuzda düzenlenen kutlama programı ile devam etti.

Sunuculuğunu okulumuz öğrencilerden Tolga KOÇ ve Beyza GÜMÜŞ´ün yaptığı kutlama programında, günün anlam ve önemini belirten konuşma okul müdürümüz Recep CAN tarafından yapıldı.

Kutlama programında, 2/A sınıfı öğrencilerinden Elif Beyza ŞAHİN  “CUMHURİYET” , 3/A sınıfı öğrencilerinden Beyza MERT “29 EKİM” adlı şiirleri seslendirken, 4/B sınıfı öğrencilerinin "CUMHURİYET" konulu oratoryosu törene katılanlar tarafından ilgiliyle izlendi. Program ortaokul öğrencilerimizin şiir ve marşları devam etti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Morcalı İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)