29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 91.Yıldönümü Etkinliklerle Kutlandı

     Cumhuriyetimizin 91. yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Hemşin’de de coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, 28 Ekim Salı günü Hükümet konağı önündeki Atatürk büstüne üçlü protokol çelenklerinin sunulması ile başladı. 29 Ekim sabahı ise kutlama töreni okullar alanındaki etkinliklerle devam etti.

    Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Hamza TÜRKMEN, İlçe Garnizon Komutanımız Sayın Cem VERDİ, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Halim Kazım BEKAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali KAMBUR, ilçe daire amirleri, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve ilçemiz vatandaşları katıldı.

     Tören sunuculuğunu Hemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yusuf ÇAYIROĞLU´nun üstlendiği etkinliklerin açılış konuşmasını yapan Kaymakamımız Sayın Hamza TÜRKMEN, Cumhuriyetimizin kazandırdıklarına işaret ederek, ne pahasına olursa olsun Cumhuriyetimizi ve devletimizin birlik beraberlik ruhunu korumanın önemine vurgu yaptı.

     Tören öğrencilerin okuduğu şiirler, düzenlenen resim,şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve bando ekibinin tören geçişiyle devam etti. Karaman Ermenek´te gerçekleşen göçük nedeniyle folklor gösterilerinin iptal edildiği tören bando ekibinin tören geçişinin ardından sona erdi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Rize Hemşin Merkez İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)