29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resim Yarışması

İlçemiz genelinde ilkokul 2. 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Bağımsızlık Temalı resim yarışması gerçekleştirildi.

İlçemiz genelinde ilkokul 2. 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Bağımsızlık" Temalı resim yarışması gerçekleştirildi. Okulumuz öğrencilerinin yoğun katılım sağladığı yarışma sonuçları 29 Ekim de açıklanacak. Katılan öğrencilerimize ait resimler okul giriş katında sergilenmektedir. Emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ilçemiz okulları arasında yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı " Cumhuriyet Genç Nesillerin Ellerinde Yükselecek" temalı resim yarışmasında, okulumuz 4/C sınıf öğrencisi Sümeyra ÇELİK İlçe 1. si , okulumuz 4/A sınıfı öğrencisi Hümeyra KELEŞ ilçe 2. si olmuştur. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik eder, tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz ödüllerini  29 Ekim 2021 Cuma günü saat 10:00'da Hükümet Konağı  önünde yapılacak ilçe töreninde alacaklardır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Düzce Cumayeri Pakmaya Nimet Pısak İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)