29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi okulumuzun hazırlamış olduğu ilçe programında törenlerle kutlandı.

         Kutlamalar, 28 Ekim günü saat 13.00'de Atatürk Anıt'ına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşının okunmasının ardından buradaki program sona erdi.

        Cumhuriyet Meydanında devam eden törenlerde, Kaymakamımız Mehmet Ali ATAK günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptıktan sonra Cumhuriyet bayramına dair okunan şiirlerin ardından  program, Tekvando gösterileri ile devam etti, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödüllerinin verilmesi ve geçit töreni ile proğram sona erdi.

        29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programına; Kaymakamımız Mehmet Ali ATAK, Belediye Başkanımız Recep BOYACIOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Enes YILDIZ, İl Genel Meclis Üyeleri Durmuş DEMİRCİ, Durmuş KILBASANLI, İlçe Emniyet Amir V. Bekir İLHAN,  İlçe, Köy Muhtarları  İlçe Protokol Üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

          Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Kazımkarabekir Kazımkarabekir Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)