30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun!

Kutlu olsun 30 Ağustos Zafer Bayramı!

 

Bugün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zaferle taçlandığı, büyük zaferin yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin azim ve kararlılıkla sürdürdüğü mücadelesinin zaferle sonuçlandığı büyük bir gündür.

Atatürk'ün önderliğinde, milletimizin topyekûn direnişi ve fedakârlığı sayesinde kazanılan bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı bir milat olmuştur. Bu büyük zafer, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük sevdasının ne kadar büyük olduğunu ve bu uğurda neler başarabileceğini göstermiştir.

Bugün, bu zaferin 101. yıl dönümünü coşkuyla kutlarken, Türkiye'nin bağımsızlığına olan inancımızı ve vatan sevgimizi bir kez daha yürekten hissediyoruz. Bu özel gün, milletimizin birlik ve beraberliğini, dayanışmasını ve kardeşliğini pekiştirmek için önemli bir fırsattır.

Bu büyük günü coşku ve gurur içinde kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferin kazanılmasında emeği geçen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük sevdasının sonsuz olduğunu bir kez daha vurguluyor, ülkemizin her köşesinde bayrağımızı gururla dalgalandırmaya devam ediyoruz.

Nice zaferlere, nice başarılara!

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çankırı Ilgaz Ilgaz Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)