40 Hadis Ezber Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Okulumuzda düzenlenen “40 Hadis ezber yarışması” gerçekleştirilen ödül töreni ile tamamlandı.Törene Aksaray üniversitesi rektör yardımcısı, İl Milli Eğitim Müdürümüz, İl Müftümüz. Daire başkanları. Şube müdürleri, Okul Müdürleri. çeşitli STK temsilcileri ve velilerimiz katıldı.

   Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan tören okulumuz öğrencisi Faik Samet ÖZSEVEN’in K.Kerim tilaveti ardından Okul Müdürümüz Ahmet ANAZ’ın açılış konuşması ile devam etti. İl Milli eğitim Müdürümüz Metin ALPASLAN  ve İl müftümüz Veysel IŞILDAR’ın  selamlama konuşmalarının ardından okulumuz öğrencilerinin hazırladığı etkinlikler gerçekleştirildi.

 Program sonunda 190 öğrencinin katıldığı yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Yarışmada kırk hadisi hem Arapça metni hem de Türkçe anlamı ile ezberleyerek Yarışma değerlendirme komisyonu önünde okuyan öğrencilerimiz ödül almaya hak kazandı. Yarışmada 1. Olan öğrencilerimize tam altın        2. olan öğrencilerimize yarım altın,3. Olan öğrencilerimize çeyrek altın ödülleri takdim edildi. Ayrıca 40 hadisin tamamını ezberleyen ancak dereceye giremeyen öğrencilerimize gram altın hediyesi verildi.

 

   Tören sonunda yarışma ödüllerini temin eden eğitim gönüllülerine Rektör yardımcımız ve Milli Eğitim Müdürümüz tarafından  birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aksaray Merkez Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)