4006 - Tübitak Bilim Fuarımız Büyük Bir Katılımla Gerçekleşti

TÜBİTAK-4006 Bilim Fuarları projesi içerisinde okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı birbirinden güzel ve de faydalı 32 proje 2 Haziran 2015 salı günü saat 10.00-17.00 saatleri arasında okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

4006-TüBİTAK BİLİM FUARIMIZ TAM NOT ALDI.

Fuarımızın açılış töreni Kur´an-ı Kerim´i Güzel OKuma Yarışması il birincisi okulumuz öğrencisi Ahmet DELİBAŞI´nın Kur´an-ı Kerim tilaveti ve okulumuz ilahi ekibinin seslendirdiği ilahilerle başladı. 

Açılış Törenimiz Gerçekleştikten Sonra Kıymetli Misafirlerimiz Okulumuz Öğrencileri’nin Yapmış Olduğu Projeleri Gezdiler.

Konferans Salonunda yapılan bilim fuarı açılışına Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Yozgat Milletvekili  Yusuf Başer, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Oğuzhan GÜNEŞER, Fen-Edebiyat Fakültesi dDekanı  Recep ŞAHİNGÖZ Daire müdürleri, Okul Müdürleri, velilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimiz katıldılar. Okulumuz mezunu olan Yozgat Milletvekili Yusuf Başer açılışta yaptığı konuşmada İmam Hatiplerin önemeni belirterek´’ bütün çocuklarımızı imam hatiplere yönlendirmemiz lazım. İmam Hatip Okulları Artık Eskisi gibi değil İmam Hatip Mezunu Olan Kişilerin Önleri Artık Daha Açık.’’ dedi.

Bozok Üniversitesi Rektörü ve okulumuzun ilk mezunlarından Prof. Dr. Salih Karacabey açılış kurdalesini keserken yaptığı konuşmasında "Okullarımızın Bu Tür Projelerle Kendini Geliştirmesi Bizleri Onurlandırıyor"

Prof.Dr.Salih Karacabey ‘’Bozok Üniversitesi Olarak Bizde Artık okullarımızın ve halkımızın içinde olacağız her zaman onlara destek sağlayacağız’’ şeklinde konuştu.

TÜBİTAK bilim fuarının açılması ile öğrencilerimizin yapmış oldukları projeleri misafirlerimize sundular. Daha Sonra İkramlarla program devam etti. Gün boyu sergilenen projemizi gezen misafirlerimiz projelerimize büyük ilgi gösterdiler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yozgat Merkez Yozgat Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)