5. Sınıf Seçme Sınavı Sonuçları Açıklandı

Sayın Veliler; Öncelikle tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Bunun bir sınav olduğunu hatırlatır aşağıda bulunan yazıları baştan sona kadar dikkatle okumanızı öneririz.

Sıralaması 1-60 arasında olan öğrenciler kesin kayıt hakkı kazanmıştır.

Sıralaması 60 üzeri olan öğrencilerimizin 24-28 Haziran tarihlerinde okula gelerek YEDEK KAYIT listesine mutlaka adını yazdırmalarını öneriyoruz. Yoğun talep olduğu için bir sınıf daha açılacaktır. Bu yüzden kurum sıralaması 60 üzeri olan öğrencilerin mutlaka okula gelip yedek kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

KAYIT hakkı elde eden ( Kurum Sıralaması 1-60 arasında olan ) öğrencilerimiz 24-28 HAZİRAN tarihlerinde okula gerek KESİN KAYITLARINI yaptırmaları gerekmektedir. Aksi halde KESİN KAYIT yaptırmayan öğrencilerin yerine YEDEK KAYITLAR işleme alınacaktır.

Şehir dışında olupta kayıt yaptırmak için fırsatı olmayan öğrencilerimiz mutlaka okulu arayarak bilgi vermeleri gerekmektedir.

Listeye giremeyen ve Sınavı kaçıran öğrenciler için AĞUSTOS ayında tekrar sınav planlanmaktadır. Bu sınava girmek isteyen öğrencilerin okula gelip bilgilerini bırakmaları rica olunur.

Sistemden sonucunu öğrenemeyen öğrenciler olursa okula gelip bilgi alabilirler.

5. Sınıf Seçme Sınavına Giren öğrencilerin sonuçlarını görmek için TIKLAYINIZ.

OKULUMUZUN ÖN BAŞVURU FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Mamak Osman Yüksel Serdengeçti Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://serdengectiihl.meb.k12.tr/icerikler/5-sinif-secme-sinavi-sonuclari-aciklandi_15295680.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)