5. Sınıfılarımızı Karşıladık

Öğrencilerimiz bugün ilkokuldan ortaokula geçmenin sevincini öğretmenleri ile birlikte paylaştı. Okulumuzda gerçekleşen uyum programında 5.sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz karşılandı. Öğretmenlerimizin yaptığı sınıf süslemesini, hediyelerini ve onların hazırladıkları etkinleri yaparken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Velilerimiz ile öğretmenlerimizin yaptığı görüşmede öğretmenlerimiz; "Sınıf mevcudunun az kişi olmasının öğrencilerimiz açısından çok daha verimli bir eğitim öğretim ortamı oluşturacaktır. Her zaman olduğu gibi yine öğrencilerimizle birebir ilgileneceğiz ve onların başarılarını yakından takip edeceğiz. Gereken yerlerde en büyük destekçileri yine biz olacağız. Bu bağlamda siz velilerimize de çok büyük görevler düşüyor. Birlikte canla başla çalışacağımıza eminiz."dediler.

Buna ek olarak " Okulumuzda eğitim öğretimin yanı sırasa öğrencilerimize değerlerimizi, sosyal kurallarımızı öğreterek, etkinlikler planlayarak onlara okulu sevdirecek ve başarı merdivenlerini de adım adım tırmanacağız. Öğretmen kadromuz tam kadro. Öğrencilerimiz herhangi bir aksaklık ile karşılaşmadan mezun olacaklar." dediler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Divriği Danacı Sadık Özgür Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)