5 Şubat Atatürk'ün Akhisar'a Gelişi

 

Okulumuz tarafından organize edilen Atatürk'ün Akhisar'a Gelişi programı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin tarafından gerçekleştirildi.

Atatürk'ün Akhisar'a gelişinin 99. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen kutlama programı saat 10:00'da Milli Egemenlik Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından çelenk sunma töreni yapıldı. Akhisar Belediyesi halk otunları ekibinin gösterisini gerçekleştirmesinin ardından protokol üyelerinin ve vatandaşların Belediye Fuaye Salonunda açılan resim sergisini ziyaret etmeleri ile buradaki tören sona erdi.   İkinci tören Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu konuşmasını gerçekleştirdi. Akhisar Şehit Binbaşı Serdar Kandemir Ortaokulu öğrencisi Büşra Balar'ın " O Geliyor" adlı şiirini okumasına müteakip Akhisar Şehit Binbaşı Serdar Kandemir Ortaokulu Sosyal Bilgiler öğretmeni Mehmet Şentürk, Atatürk'ün Akhisar'a gelişini anlatan konuşmasını yaptı. 
Öğrenciler Eylül Avşar, Kadriye Hilal, Beyza Nur Girgin, Melih Şaban Akdağ ve Emir Açıkgöz ile Okul korosunun söylediği türkülerle program sona erdi.
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 99.Yıldönümü törenlerine, Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Ecz. Besim Dutlulu, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda ve Dernek Başkanları, Daire Müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.  

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.  

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Akhisar Şehit Binbaşı Serdar Kandemir Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)