7 - 11 Yaş Aile Eğitimi Kursu Sertifika Töreni

Sınıf Öğretmenimiz Hatice ALTUNDAŞ tarafından Adnan Menderes İlkokulunda  velilere yönelik açılan 7-11 Yaş Aile Eğitimi Kursu 20/03/2015 tarihinde tamamlanmıştır

    Sınıf Öğretmenimiz Hatice ALTUNDAŞ tarafından Adnan Menderes İlkokulunda düzenlenen velilere yönelik  7-11 yaş Aile Eğitimi Kursu 20/03/2015 tarihinde tamamlanmıştır. 27/03/2015 tarihinde  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf YAZICI nın katılımıyla Adnan Menderes İlkokulunda Sertifika Töreni düzenlendi. Törene katılan  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf YAZICI yapılan programın amacının ebeveynlere çocuklarıyla daha kaliteli bir iletişim ve anlayabilme kabiliyeti kazandırmak, çocuklarının gelişimlerini desteklemek ve çocuklarıyla karşılaştıkları problemleri çözmek için yardımcı olmak olduğunu belirtti. Eğitimlere katılan bayanlara ve destek verdikleri için eşlerine,ayrıca eğitimin düzenlenmesinde görev alan tüm personele teşekkür ettiler. Kursiyerlere belgeleri İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf YAZICI ve katılımcılar  tarafından verildi.

     Nurettin OK Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak kursun düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Adnan Menderes İlkokulu Müdürü Ali DEMİR´e ,Yöneticilere ,Öğretmenlere ve Velilere  teşekkürlerimizi sunarız.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çankırı Merkez Çankırı Nurettin Ok Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)