8. Sınıf Eba Canlı Ders

EBA Canlı derse giriş

 

CANLI DERSİME NASIL KATILABİLİRİM? (8.Sınıf)

Öğretmenlerin ve sınıf arkadaşlarınla farklı ortamlarda olsanız da Eba canlı ders üzerinden işlenen derslere katılabilirsin. Eba canlı ders bilgisayar üzerinden görüntülü ve sesli olarak katılabildiğin, öğretmenlerin ve arkadaşlarınla sınıf ortamında olduğu gibi iletişim kurabildiğin etkileşimli bir sanal sınıf ortamıdır. 

1. Eba canlı ders üzerinden derslere katılmak için Eba hesabına giriş yaparak senin için oluşturulan canlı derslere gitmen yeterlidir. 

2. Canlı derslere takvim alanından, bildirimler alanından ya da sol menüde yer alan canlı dersler düğmesine tıklayarak ulaşabilirsin. 

3. Canlı dersler sayfasında canlı dersler sayfasında güncel canlı dersler görülmektedir. Dilersen geçmiş canlı dersler için filtreleme alanına tıklayabilirsin.

4. Listeleme sayfasında canlı dersin yanında bulunan işlem menüsündeki "incele" düğmesine tıklayarak canlı dersin detaylarını inceleyebilirsin. 

5. Kullandığınız bilgisayardan ilk kez canlı ders başlatacaksanız öncelikle ekranın sağ üst köşesinde görülen "uygulamayı indir" düğmesine tıklayarak uygulamayı bilgisayarınıza indirmelisin. 

6. Uygulamanın kurulumunu ekrana gelen yönergeleri takip ederek tamamlayabilirsin. 

7. Kurulum işlemini tamamladıysan ya da hâlihazırda uygulama bilgisayarında kuruluysa zamanı gelen canlı dersleri katılmak için "katıl" düğmesine tıklayabilirsin.   

Sana yeni bir öğrenme deneyimi sunan Eba canlı dersle keyifli dersler dileriz. Selçuk ŞAHİN Hazırlayan 

 

 EBA kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.. 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Akhisar Çamönü Ertuğrul Özçubukçu Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)