8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Yüzyüze Eğitim 1 Mart'ta Başlıyor

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, düzenlediği bilgilendirme toplantısında yüz yüze eğitime geçişle ilgili detayları açıkladı.

Açıklanan detaylardan bazıları şöyle:

"1 Mart tarihinde okullarımız, sınav döneminde olan 8 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için de kapılarını açacak. Onların verimli bir şekilde sınavlara hazırlık yapmaları ve öğretmenleri ile birebir çalışmaları çok önemli. Bu nedenle öğrencilerimiz eğitimlerine 1 Mart'ta tam zamanlı olarak başlayacak ve Bilim Kurulu'nun öngördüğü şartlar çerçevesinde sınıflarda yerlerini alacaklar.  Ayrıca, hâlihazırda devam etmekte olan Destekleme Yetiştirme Kursları'na bu öğrencilerimizin daha rahat ulaşabilmeleri için sokağa çıkma kısıtlaması olan gün ve saatlerde öğrencilerimiz özel izinli sayılacaklardır."

"Alınan kararın başarıya ulaşabilmesi ve öğrencilerimizin tamamının yüz yüze eğitime başlayabilmesi ancak ve ancak hijyen kurallarına uyulmasına, maske ve mesafe hassasiyetiyle salgının seyrindeki düşüşe bağlı. Taktığınız her maske, koruduğunuz her mesafe ve uyguladığınız her temizlik kuralı ülkemizin geleceği için çocuklarımızın eğitimi için bir nefes oluyor. Hepinize teşekkür ediyor, dikkat ve özeninizi rica ediyorum."

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Kozlu Kozlu 19 Mayıs 100. Yıl Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)