“81 İliz Hepimiz Biriz" Öğrencilerimiz Afişlerle 81 İli Tanıttı

Okulumuz öğretmenlerinden Zeynep OĞUZCAN, Emine KESER , Ulaş KAYA , Aydın TUNÇ, Hüseyin AKÇA tarafından yerli malına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak, yerli malların üretim ve tüketiminin artması, ülkemizde üretilen ürünleri öğrencilere görsel yolla anlatabilmek , farklı illerden öğrenci ve öğretmenlerin birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yapmasını sağlamak , ülkemizi il il gezme imkanı olamayan öğrencilerimizin bu proje ile ülkemizdeki yerleşim yerlerini ve yerli ürünleri tanımış olmasını sağlamak , birlik ve beraberliğimize dikkat çekmek için  hazırlanan "81 İliz, Hepimiz Biriz" eTwinnig projesi uygulamaya konuldu. Adı geçen öğretmenlerimizin koordinasyonunda 81 ilden okul ve öğretmenler belirlendi. Bu öğretmenler hazırladıkları afişleri elektronik ortamda birbirleriyle paylaştılar. Afişlerin basımından sonra sergiler 81 ilde eş zamanlı açıldı.

Projenin koordinatörlüğünü yapan ve ilimizi temsil eden okulumuzca hazırlanan sergi Hatuniye Medresesinde gerçekleşti. Sergimizin açılışına, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU, Kent Konseyi Başkanı Ali KONUKSEVEN, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler , veliler ve davetliler katıldı. Açılıştan önce katılımcılara öğretmenimiz Zeynep OĞUZCAN tarafından proje ile ilgili bilgi verildi.

Serginin açılış kurdelesini kesen İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu serginin hazırlamasında emeği geçen okulumuz yöneticilerine, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

81 ilin tanıtımına yönelik afişler sergilenerek her il ayrı bir  öğrenci tarafından anlatıldı.

Öğrencilerimizin şehirleri İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve diğer ziyaretçilere anlatırken yaşamış oldukları heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi.

Sergimizde öğrencilerle bol bol fotoğraf çektiren İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, öğrencilerimizin heyecanlarına ortak oldu. Sergimizin açılışına katılan ve sonradan ziyaret edenlere yöremize özgü Arabaşı Çorbası ikram edildi.

 

Sergi ile ilgili çalışmalar yürüten öğretmenlerimize , öğrencilerimize , desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU’na , Karaman Belediyemize , Kent Konseyi Başkanlığına , İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne , velilerimize ; sergimizin açılışına katılanlara teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Yavuz Sultan Selim İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)