Ab Proje Tanıtım Fuarında Projemizi ve İlçemizin Projelerini Tanıttık

Okulumuzun Eş Başvuru sahibi olarak yürütmüş olduğu "İnşaat Sektöründe Kendi Geleceğini İnşaa ET" adlı projemiz; ÇSGB Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı tarafından 27/07/2017 tarihinde Ankara´da düzenlenen "Hayatlar Değişiyor Türkiye Gelişiyor" adlı 2. Proje fuarında Okul Müdürümüz İbrahim BAL ve Şahin ÖZDEMİR’in katılımıyla tanıtıldı. İlçemizdeki diğer projelerin tanıtımının yanı sıra ziyaretçilere projelerimizi ve ilçemizi temsil eden hediyelerden verildi. Böylelikle projelerimiz ve ilçemizin tanıtımına da katkı sağlanmış oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı gönülden kutluyoruz.

Ankara´ da 27.07.2017 tarihinde Türkiye´nin 33 ilinde yürütülen hibe projelerine ait çıktıların yer aldığı "Hayatlar Değişiyor, Türkiye Gelişiyor 2. Proje Fuarı" düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti ve AB tarafından finanse edilen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığınca geliştirilen İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı çerçevesinde 33 ilde yürütülen 80 hibe projesinin çıktıları, fuarda sergilendi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Program Otoritesi Başkanı Kürşat Arat, ATO Congresium´daki fuarın açılışında bu projeleri çok önemsediklerini dile getirdi. Fuara AB Türkiye Delegasyonu Müsteşarı ve Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkanı François Begeot,  ÇSGB Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanı Burak Çağatay Doğan ile delegasyon ve bakanlıktan yetkililer katıldı,

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Amasya Suluova Suluova Şehit Erkan Ayas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)