Adana / Ceyhan Botaş Ortaokulu

Telefon:0322 6392359 Adres:KURTPINAR MAH. BOTAŞ 30 EVLER SK. İLK OKUL BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 CEYHAN / ADANA Web Sitesi:https://botas.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Ceyhan Okulları, Adana Ortaokulları, Adana Ceyhan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Adana Ortaokul Haberleri, Adana Ceyhan Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır. Kendini, çevresini, ülkesini, dünyayı tanıyan bireylerin yetişmesi
Amaç: Öğrencilerimizin ilgi ve kabiliyetlerini geliştirerek gerekli bilgi,beceri,davranışlar ve birlikte çalışabilme alışkanlığı kazandırabilmek amacıyla hayata hazırlamak ve onların kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak. Mesleklerini kalite kavramını bilerek sürdürebilmeleri. Tek gerçek olan değişimi benimsemeleri.
MisyonÖğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Telefon0322 6392359
Faks0322 639 2359
AdresKURTPINAR MAH. BOTAŞ 30 EVLER SK. İLK OKUL BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 CEYHAN / ADANA
İnternet Sitesihttps://botas.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Türkiye Bakü Ceyhan Petrol İşletmeleri içerisinde olup, İncirli Mahallesi ile Gölovası Mahalallesi arasında bulunmaktadır.Denize 100 metre uzaklıkta ve özel plajı bunmaktadır.
UlaşımAdana 75 Km
Ceyhan 25 KmUlaşımlar Adana İl Merkezine yaklaşık 45 Dakika Ceyhan´a 20 Dakika sürmektedir.Ayrıca Osmaniye ve Dörtyola servis bulunmaktadır.Servisler Botaş tarafından ücretsiz olarak sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkAdana 75 Km
Ceyhan 25 Km
Servis BilgisiTAŞIMALI EĞİTİM YAPILAN OKULUMUZDA TAŞIMA KAPSAMINDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRENCİ SERVİSİ İLE TAŞINMAKTADIR.
Ders Saatleri08:20-14:50
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer+Klima
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerBotaş Tesislerine ait Kapalı spor salonu ve halı saha´dan Faydalanılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı41
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://botas.meb.k12.tr/01/04/731791/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)