Adana / Ceyhan Mercimek Tevhide Atçı Ortaokulu

Adres:MERCİMEK MAH. 3907 SK. MERCIMEK TEVHIDE ATCI ORTAOKULU BLOK NO: 11 İÇ KAPI NO: 1 CEYHAN / ADANA Web Sitesi:https://mercimektevhideatcioo.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Ceyhan Okulları, Adana Ortaokulları, Adana Ceyhan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Adana Ortaokul Haberleri, Adana Ceyhan Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://mercimektevhideatcioo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTopluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
MisyonMutlu, öz güvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
AdresMERCİMEK MAH. 3907 SK. MERCIMEK TEVHIDE ATCI ORTAOKULU BLOK NO: 11 İÇ KAPI NO: 1 CEYHAN / ADANA
İnternet Sitesihttps://mercimektevhideatcioo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMercimek yaklaşık 5000 nüfusludur. Eskiden bir kasabaydı şimdi ise Ceyhan´a bağlı olan bir mahalledir.
Ulaşım: İl Merkezine 50 KM - İlçe Merkezine 15 KM: Mercimek minibüsü ile Ceyhan-Mercimek arası gidiş geliş sağlanabilmektedir. Ayrıca Adana Yüreğir Otagarı´ndan da Kadirli minibüsleri ile de ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklık: İl Merkezine 50 KM - İlçe Merkezine 15 KM
Ders Saatleri08.30-14.40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerSınıflar Arası Futbol Turnuvası | 19 Mayıs Sportif Etkinlikleri
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı150
  • Derslik Sayısı14
Kaynak:https://mercimektevhideatcioo.meb.k12.tr/01/04/731712/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)