Adana / Ceyhan Nurhan Demirtaş Ortaokulu

Adres:ESENTEPE MAH. OTOBAN BAGLANTI ÇEVRE YOLU BUL. NO 31 İÇ KAPI NO 1 CEYHAN / ADANA Web Sitesi:https://ceyhannurhandemirtas.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Ceyhan Okulları, Adana Ortaokulları, Adana Ceyhan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Adana Ortaokul Haberleri, Adana Ceyhan Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ceyhannurhandemirtas.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve inkılâpları ışığında; çağdaş, adaletli, onurlu, dürüst ve toplumla barışık bireyler yetiştirmek. " Topluma karşı sorumlu ve engin bir dünya görüşüne sahip , yapıcı özelliklerle donanmış, ülkesine, milletine ve insanlığa yararlı, sürekli gelişen aydın bireyler hazırlamak; " Öğrenci-Veli-Öğretmen ilişkisini sürekli canlı tutup, çağın yeniliklerini takip ederek bilimsel bir eğitim vermek. " Yeniliği ve değişimi sürekli destekleyen, demokratik, çağdaş ve katılımcı bir yapıya sahip kurum kültürü sağlamak, örnek, öncü , başarılı ve model bir kurum olmaktır.
MisyonBütün öğrencilerin bilgili, becerikli ve kendine güvenen sağlıklı kararlar alabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, daha akılcı ve mantıklı davranmaları, düşünmeyi ve düşünceden yararlanmaları sağlamak, yaşam kalitelerini arttırmak okulumuzun görevleri arasındadır. Ulu Önder Atatürk´ün Çağdaş Uygarlık Seviyesinin Üzerine Çıkmak ve "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
AdresESENTEPE MAH. OTOBAN BAGLANTI ÇEVRE YOLU BUL. NO 31 İÇ KAPI NO 1 CEYHAN / ADANA
İnternet Sitesihttps://ceyhannurhandemirtas.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMerkez Mahalle
UlaşımOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP ADANA İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 45 KM´DİR.Şehiriçi dolmuş
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP ADANA İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 45 KM´DİR.
Servis BilgisiYok
Ders Saatleri08.30-14.10
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKLİMA
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
Sportif EtkinliklerSINIFLARARASI TURNUVALAR-İLÇE BAZINDA OKULLARARASI TURNUVALAR
Bilimsel EtkinliklerTUBİTAK-4006
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı308
  • Derslik Sayısı16
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ceyhannurhandemirtas.meb.k12.tr/01/04/768412/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)