Adana / Ceyhan Şadiye Mustafa Caf Ortaokulu

Telefon:0322 611 41 33 Adres:Şahinözbilen Mah. 253 Sok. Ceyhan/Adana Web Sitesi:https://sadiyemustafacafortaokulu.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Ceyhan Okulları, Adana Ortaokulları, Adana Ceyhan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Adana Ortaokul Haberleri, Adana Ceyhan Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sadiyemustafacafortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYasaların verdiği hak ve sorumluluklar çerçevesinde öğrenci merkezli bir eğitim anlayışıyla, bireysel öğrenme farklılıklarını da dikkate alarak; milli, manevi değerlerini ve kültürünü benimseyen ,evrensel değerlere saygılı, bilimsel düşünebilen, bilgiyi tekrar eden değil, bilgi üreten, teknolojik gelişmeleri takip eden, değişime her an hazır, yapıcı, katılımcı, paylaşımcı, eleştirel düşünen, temiz ve sağlıklı bireyler yetiştirmeye yönelik eğitim-öğretim hizmeti sunmaktır.
MisyonKültürel, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, saygılı bir nesil meydana getirmek, teknolojiyi eğitim-öğretime yönelik olarak üst düzeyde kullanıp standartlar üzerinde bir model bir okul haline gelmek, düşünen ve düşündüğünü farklı yorumlarla zenginleştiren, irdeleyici ve araştırıcı bireyler yetiştirmek, tüm paydaşların kültürel gereksinimlerini karşılayarak sosyal yaşam içerisinde mutluluklarını sağlamak, temiz ve sağlıklı bir hayat sürmek için gerekli olan ve önem arz eden tüm faaliyetleri en yüksek seviyede verim alacak biçimde yürütmek,bütün özel hedeflerde belirtilen başarı düzeylerine eksiksiz ulaşmaktır.
Telefon0322 611 41 33
AdresŞahinözbilen Mah. 253 Sok. Ceyhan/Adana
İnternet Sitesihttps://sadiyemustafacafortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİLÇE MERKEZİ
UlaşımİLÇE MERKEZİ. İL MERKEZİNE UZAKLIK 50 KM. ÖZEL ARAÇ - DOLMUŞ
Merkezden UzaklıkİLÇE MERKEZİ. İL MERKEZİNE UZAKLIK 50 KM.
Servis BilgisiHAYIR
Ders Saatleri08:20 - 15:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuzda Futbol, Voleybol, Atletizm kursları açılmakta olup okulumuz yerel ve ulusal yarışmalara katılmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuzda Tübitak 4006 başta olmak üzere bir çok bilimsel etkinlik düzenlenmektedir.
ProjelerOkulumuzda ERASMUS KA101 kapsamında proje çalışmaları yapılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı34
  • Öğrenci Sayısı525
  • Derslik Sayısı25
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sadiyemustafacafortaokulu.meb.k12.tr/01/04/759775/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)