Adana / Yüreğir Şehit Öğretmen Sait Korkmaz Ortaokulu

Telefon:322 346 69 50 Adres:Levent Mahallesi 1709 Sokak No 12 YÜREĞİR/ADANA Web Sitesi:https://saitkorkmazortaokulu.meb.k12.tr Adana Okulları, Adana Yüreğir Okulları, Adana Ortaokulları, Adana Yüreğir Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Adana Ortaokul Haberleri, Adana Yüreğir Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://saitkorkmazortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBİZ, Bilgi Çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak; öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak,her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak,eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak,okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek,öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak,çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak
İÇİN VARIZ...
MisyonUlusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Telefon322 346 69 50
Faks322 346 69 50
AdresLevent Mahallesi 1709 Sokak No 12 YÜREĞİR/ADANA
İnternet Sitesihttps://saitkorkmazortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Adana ili merkez ilçelerinden Yüreğir ilçesinde bulunmaktadır. Yüreğir ilçesi Adana şehir merkezinin Seyhan Nehri ile ayrılan doğu tarafındaki kısmında yer almaktadır. Okulumuz Yüreğir ilçe merkezinin 4,8 km güneydoğusunda Levent Mahallesi sınırları içerisinde ve Levent Aile Sağlığı Merkezi´nin 450 metre doğusunda yer almaktadır. Okulumuz binasının yanında yeni inşa edilen ve faaliyete geçen Hatice Hatun Anaokulu da bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz Adana il merkezine 8 Km, Yüreğir ilçe merkezine ise 2 km mesafede bulunmaktadır.Mobilyacılar sitesine ve Polis Okulu kavşağına da yakındır.Okulumuza ulaşım için birkaç seçenek mevcuttur. Bunlar 122 numaralı Levent-Balcalı tabelalı belediye otobüsü ile yine 123 numaralı Yamaçlı-Balcalı tabelalı belediye otobüsleredir. Ayrıca merkez ilçelerden önce şehir merkezine gelinip, Dörtyol kavşağındaki duraklardan herhangi birinden Anadolu tabelalı minibüslerle ve Polis Okulu tabelalı özel halk otobüsleriyle de okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Adana il merkezine 8 Km, Yüreğir ilçe merkezine ise 2 km mesafede bulunmaktadır.Mobilyacılar sitesine ve Polis Okulu kavşağına da yakındır.
Ders SaatleriDers Başlangıç-Ders Bitiş:
sabah grubu: 07:10-12:50
öğle grubu: 13:00-18:40
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı63
  • Öğrenci Sayısı1250
  • Derslik Sayısı26
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://saitkorkmazortaokulu.meb.k12.tr/01/17/731804/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)