Adaylık Kaldırma Sınavı (Aks)

Aday öğretmenlerin (sözleşmeli/kadrolu) Adaylık Kaldırma Sınavına (AKS) ait e-Kılavuz Bakanlığımızın https://oygm.meb.gov.tr web adresinde yayımlanmakta olup, öncelikle Performans Değerlendirmesi tamamlanan ve bir yıllık fili çalışma süresini dolduran aday öğretmenlere imza karşılığı tebliğ edilmesi.

Tüm aday öğretmenlerin özlük bilgilerinin kontrol edilmesi (fotoğraf, nufüs, telefon, e-posta, ikamet, görev yeri, görev durumu vb.), kişi hak kaybı, mağduriyetlere mahal vermemek için 20/03/2020 tarihine kadar MEBBİS sistemi üzerinden eksikliklerin giderilmesi.

Ayrıca, Adaylık Kaldırma Sınav (AKS) e-Kılavuz'un "Sınav Yükümlülükleri" başlıklı 3.2. maddesi hükümlerinin dikkatlice incelenmesi, hükümler gereğince gerekli duyurunun aday öğretmene yapılması ve başvuru esnasında MEBBİS kayıtlarına göre engel durumu bulunan adaylar, "yazılı sınavda almak istediği hizmet" seçenekleri arasından almak istediği hizmeti (hiçbir hizmet istemese dâhi) 23 Mart 2020 tarihine kadar seçerek, bir çıktı alıp imzalayarak okul müdürlüğüne teslim edeceklerdir. Öğretmenlerimize duyrulur.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Ermenek Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)