Afşin Eshab - I Kehf Anadolu Lisesinden Parasız Mağazaya Destek Sözü!

Afşin İş Kadınları Derneği (AFİKAD) tarafından açılan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak alış veriş yaptığı Parasız Mağazaya bir destek de Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesinden geldi. Afşin İş Kadınları Derneği (AFİKAD) Başkanı Selma...

Afşin İş Kadınları Derneği (AFİKAD) tarafından açılan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak alış veriş yaptığı Parasız Mağazaya bir destek de Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesinden geldi.

Afşin İş Kadınları Derneği (AFİKAD) Başkanı Selma Özdemir’i çay içmeye davet eden Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi Müdürü Güllü Dağlı Cırık,Afşin İş Kadınları Derneği (AFİKAD) tarafından başlatılan bu güzel uygulamaya bizimde destek vermemiz gerektiğini düşünerek,öğrencilerimiz arasında kampanya başlattık.İnşallah önümüzdeki günlerde Parasız Mağaya bizzat getirerek teslim edeceğiz dedi.

Afşin İş Kadınları Derneği (AFİKAD) Başkanı Selma Özdemir’de Parasız Mağazada Giyim,Gıda,Beyaz Eşya gibi malzemelere en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz.Duyarlılıklarından dolayı Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi Müdürü Güllü Dağlı Cırık hanımefendiye şimdiden teşekkür ediyorum dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Afşin Afşin Eshab - I Kehf Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)