Ağrı / Diyadin Şehit Polis Tufan Kansuva İlkokulu

Adres:İSAAĞA MAH. 15 TEMMUZ ŞEHİTLER CAD. DIYADIN 1 NOLU AILE SAĞLIK MERKEZI BLOK NO 116 DİYADİN / AĞRI Web Sitesi:https://sehitpolistufankansuvailkokulu.meb.k12.tr Ağrı Okulları, Ağrı Diyadin Okulları, Ağrı İlkokulları, Ağrı Diyadin İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ağrı İlkokul Haberleri, Ağrı Diyadin İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; yaratıcı düşünceye sahip, mantıklı düşünebilen, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir. Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır 21.yüzyılın; yaratıcı, dünyaya uyumlu,sorunlara çözüm getiren, girişken, vatansever, yüksek donanımlı, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven bireylerin yetiştirildiği bir okul olmak ve okulumuzun adını her yere duyurmaktır.
MisyonÖğrencilerimizi Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, ortaöğretime donanımlı ve başarılı bir şekilde geçen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili bir şekilde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet, mesuliyet sahibi insanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir. İLKELERİMİZ: Ulusal kültürümüzü değerlerimiz ve Atatürkçü düşüncenin ışığında sunarak öğrencilerimizi aşağıdaki ilkeler doğrultusunda eğitmeyi amaçlamaktadır. Vatan ve dünya sorunlarına duyarlı olmak, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı olmak, barıştan yana olmak, çevreyi koruma konusunda duyarlı olmak, gerçekçi olmak, araştırmacı ve bilimsel düşünceye sahip olmak, girişimci olmak, çok yönlü olmak, bilgi ve beceri ile davranmak, kendisiyle barışık, üretken ve uyumlu bir kişilik sahibi olmak.
AdresİSAAĞA MAH. 15 TEMMUZ ŞEHİTLER CAD. DIYADIN 1 NOLU AILE SAĞLIK MERKEZI BLOK NO 116 DİYADİN / AĞRI
İnternet Sitesihttps://sehitpolistufankansuvailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİl merkezine 60km uzaklıkta, ilçe merkezine ise 2,5km uzaklıktadır.
Servis BilgisiÖğretmen servisi var.
Isınma TürüJeotermal
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı225
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sehitpolistufankansuvailkokulu.meb.k12.tr/04/02/769014/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)