Ağrı / Diyadin Yıldızlı İlkokulu

Adres:YILDIZ KÖYÜ YILDIZ KÜME EVLERİ YILDIZLI ILK OKULU BLOK NO: 12 DİYADİN / AĞRI Web Sitesi:https://yldzl.meb.k12.tr Ağrı Okulları, Ağrı Diyadin Okulları, Ağrı İlkokulları, Ağrı Diyadin İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ağrı İlkokul Haberleri, Ağrı Diyadin İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin zeka düzeylerini kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MisyonKarşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
AdresYILDIZ KÖYÜ YILDIZ KÜME EVLERİ YILDIZLI ILK OKULU BLOK NO: 12 DİYADİN / AĞRI
İnternet Sitesihttps://yldzl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri8-10 haneli küçük bir köydür. Daha çok küçükbaş hayvancılık yapılıyor.
UlaşımOkulumuz il merkezine 60 km, ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.Ulaşım köy minibüsleriyle sağlanmaktadir. Her gün sabahtan ilçeye gidip akşam dönmektedirler. Bu yüzden haftaiçi gidiş geliş yapmaya müsait değildir. Böylece lojman kullanımı zorunlu hale gelmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezine 60 km, ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiServisi yoktur. Ancak ayni güzargahtaki öğretmenler, bir köy minibüsü ayarlayıp cuma günleri ders bitiminde ilçeye gitme imkanı bulabiliyor.
Ders Saatleri08.30 - 14.30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma Türüsoba
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı11
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://yldzl.meb.k12.tr/04/02/710031/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)