Ağrı / Doğubayazıt Dolaklı Ortaokulu

Adres:Dolaklı Köyü No 64/1 İç Kapı No 1 Doğubayazıt/ AĞRI Web Sitesi:https://dolakliortaokulu.meb.k12.tr Ağrı Okulları, Ağrı Doğubayazıt Okulları, Ağrı Ortaokulları, Ağrı Doğubayazıt Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Ağrı Ortaokul Haberleri, Ağrı Doğubayazıt Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://dolakliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇevresiyle etkili iletişim kurabilen, bilimsel akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip evrensel kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde, bir insan olarak insanlık değerlerine sahip çıkan; Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak;fikri gür, vicdanı hür, irfanı hür bireyler nasıl yetiştirilir? sorusuna cevap verecek faaliyetler ve etkinlikler düzenleyerek eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MisyonOkulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerini ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
Faks0472 312 60 28
AdresDolaklı Köyü No 64/1 İç Kapı No 1 Doğubayazıt/ AĞRI
İnternet Sitesihttps://dolakliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDoğubayazıt-Çaldıran yol ayrımında olan okulumuz, asfalt olan ana yoldan yaklaşık 2 km´lik toprak yoldan okula ulaşılmaktadır.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezine 23 km, il merkezine ise 90 km uzaklıktadır.Günün her saati araç bulmak kolay olmamakla birlikte okulumuza yol itibariyle ulaşım rahattır. Yol ayrımına kadar yol asfalt iken sonrasında ise yaklaşık 2 km´lik toprak yol bulunmaktadır. Doğubayazıt ilçe merkezinden köyümüze yolcu servisleriyle sefer yapılmaktadır. Okulun lojmanı olmadığı için öğretmenler kendi aralarında tuttukları minibüsle ilçe merkezinden geliş-gidiş yapmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine 23 km, il merkezine ise 90 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiKöyün sapa bir yerde olmasından dolayı günün her saatinde uygun araç bulmak zor olmaktadır.Okula öğretmenlerin kendi aralarında tuttuğu servisle gidilip gelinmektedir. Acil durumlarda ise ilçe merkezinden taksi çağrılmaktadır.
Kontenjan BilgileriOkulumuza her yıl köyde ikamet eden 5,6,7 ve 8. sınıflardan yaklaşık 70-80 arası öğrenci gelmektedir.
Ders SaatleriOkulumuzda dersler Covid-19 salgınından dolayı saat 08.30 başlayıp saat 13.00´da bitmektedir. Bir ders saati 30 dakika olup teneffüsler ise 10 dakikadır.
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer sistemiyle ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı72
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://dolakliortaokulu.meb.k12.tr/04/03/722394/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)