Ağrı / Doğubayazıt Ortakent İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ: ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİNİ GERÇEKLEŞTİREREK, TEKNOLOJİYİ KULLANAN,AYRICALIKLI VE MUTLU BİR OKUL TOPLUMU OLMAKTIR.
MisyonMİSYONUMUZ; TÜRK MİLLİ EĞİTİM AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ BİLGİ VE BECERİLERİ KAZANMIŞ,TOPLUMA UYUMLU,ÜRETKEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMESİ İLK ÖNCELİĞİMİZDİR. ÖĞRENCİLERİMİZ BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZIN ODAK NOKTASIDIR.PERSONELİMİZ İLE ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISINI ARTIRMAK İÇİN KARŞILIKLI OLARAK SORUMLULUK ALIR VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIRIZ.BİZLER BİRBİRİMİZİ VE ÖĞRENCİMİZİ AYRI BİRER DÜNYA OLARAK GÖRÜR,BİRBİRİMİZE SAYGI DUYAR KORUR, GÖZETİRİZ. İNANIYORUZ Kİ MUTLU BİR GELECEK YARINLARIMIZIN EMANETÇİSİ ÇOCUKLARIMIZIN GÜZEL YETİŞTİRİLMESİYLE MÜMKÜN.
Başarılar.
AdresOrtaköy Köyü / Doğubayazıt / AĞRI
İnternet Sitesihttps://ortakentiodogubayazit.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOrtaköy Köyü
Ulaşımilçe merkezine 32 km Köy halkı ulaşımını köy dolmuşu ve öğrenci taşıyan servislerle sağlıyor. Öğretmenlerin gidiş geliş yaptığı Başkent,Dağdelen,Gözükara,Ortaköy,İncesu köylerindeki öğretmenlerin ulaşımını sağlayan bir öğretmen servisi var.
Merkezden Uzaklıkilçe merkezine 32 km
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri08.30-14.30
Isınma TürüKALORİFERLİ
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı36
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://ortakentiodogubayazit.meb.k12.tr/04/03/711319/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)