Ağrı / Eleşkirt 100. Yıl İlkokulu

Adres:MÜFTÜSELİM MAH. CUMHURIYET CAD. 100 YIL ORTAOKULU BLOK NO: 166 ELEŞKİRT / AĞRI Web Sitesi:https://eleskirt100yililkokulu.meb.k12.tr Ağrı Okulları, Ağrı Eleşkirt Okulları, Ağrı İlkokulları, Ağrı Eleşkirt İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ağrı İlkokul Haberleri, Ağrı Eleşkirt İlkokul Haberleri
Kaynak:https://eleskirt100yililkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimize bilimsel ve demokratik bir eğitim ve ileriye dönük bir öğretim vermek, okulun fiziki ve teknolojik imkanlarını geliştirmek, sınıflardaki öğrenci sayılarını ideal düzeye kavuşturmak, okulda öğrenciler için tek kişilik oturma sıraları ve öğrenci dolapları olan sınıflar oluşturmak, eğitim-öğretimi öğrenci merkezli öğretmen rehberli olarak sürdürmek, mümkün olduğunca fazla sayıda üst öğretime öğrenci göndermektir.
MisyonÖğrenmenin kalitesini arttırmayı hedefleyen güçlü, dinamik ve yeniliklere açık kadrosuyla; Atatürk’ün ilke ve inkılâpları ışığında, Milli Eğitimin temel esasları çerçevesinde, demokratik bir ortamda öğrenciyi merkez alan teknolojik destekli çalışmalarla, gelişen dünyadaki çağdaş toplumu oluşturmak amacıyla sevgi, saygı ve güven içinde öğrenme ortamı hazırlamak ve davranışlarda görülen bozukluları gidermek, iyi eğitim gören gençler yetiştirmektir.
AdresMÜFTÜSELİM MAH. CUMHURIYET CAD. 100 YIL ORTAOKULU BLOK NO: 166 ELEŞKİRT / AĞRI
İnternet Sitesihttps://eleskirt100yililkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMüftüselim Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Eleşkirt/AĞRI
Ulaşımİlçe MerkezindeYürüyerek
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezinde
Ders Saatleri12.50
17.50
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı141
Kaynak:https://eleskirt100yililkokulu.meb.k12.tr/04/04/726219/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)