Ağrı / Eleşkirt Türk Telekom Tahir İlkokulu

Telefon:04727142094 Adres:TAHİR BELDESİ KARŞIYAKA MAH. CUMHURİYET CAD. TÜRK TELEKOM TAHIR ILK OKULU BLOK NO: 9 ELEŞKİRT / AĞRI Web Sitesi:https://tttahirilk.meb.k12.tr Ağrı Okulları, Ağrı Eleşkirt Okulları, Ağrı İlkokulları, Ağrı Eleşkirt İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ağrı İlkokul Haberleri, Ağrı Eleşkirt İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda; vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milletine yararlı nesiller, çağdaş, bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, nitelikli, sorumluluk bilinci olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir
MisyonÖğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlaki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek, bulunduğu yerleşim yerindeki toplumun okur-yazar oranını yükseltmek; toplumun kalkınması ve gelişmesine katkıda bulunmak; insanların daha mutlu, refah ,içinde yaşamasına katkıda bulunmak.
Telefon04727142094
AdresTAHİR BELDESİ KARŞIYAKA MAH. CUMHURİYET CAD. TÜRK TELEKOM TAHIR ILK OKULU BLOK NO: 9 ELEŞKİRT / AĞRI
İnternet Sitesihttps://tttahirilk.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTahir beldesi 2100 nüfuslu 220 haneden oluşmaktadır. Emsallerine göre gelişmiş bir beldedir. Orta okulumuz öğrenimini Tahir ilkokulundan derslik tahsis edilerek yapmaktadır.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezine 32 km il merkezine ise 68 km uzaklıktadır. Öğretmen servisi ve köy dolmuşlarıyla ilçe merkezine ulaşım yapılabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine 32 km il merkezine ise 68 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliOkulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.
Ders SaatleriOkulumuzda ders 8.30 da başlayıp 14.30 da bitmektedir.
Isınma TürüOkulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı56
  • Derslik Sayısı4
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://tttahirilk.meb.k12.tr/04/04/726152/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)