Ağrı / Merkez Gökkuşağı Anaokulu

Telefon:04722159397 Adres:MEHMET AKİF ERSOY MAH. HANİ BABA CAD. GÖKKUŞAĞI ANAOKULU BLOK NO 196/1 MERKEZ / AĞRI Web Sitesi:https://agrigokkusagianaokulu.meb.k12.tr Ağrı Okulları, Ağrı Merkez Okulları, Ağrı Anaokulları, Ağrı Merkez Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Ağrı Anaokulu Haberleri, Ağrı Merkez Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://agrigokkusagianaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.
MisyonOlumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.
Telefon04722159397
AdresMEHMET AKİF ERSOY MAH. HANİ BABA CAD. GÖKKUŞAĞI ANAOKULU BLOK NO 196/1 MERKEZ / AĞRI
İnternet Sitesihttps://agrigokkusagianaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz il merkezinde, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesinde, Et ve Süt Kurumu’nun ve Sebze-Meyve Hali’nin yanında bulunmaktadır.Personellerin ağırlıklı olarak şahsi araçlarını kullanmalarının yanısıra, okulumuza yakın mesafeden şehir içi servisler geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezinde, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesinde, Et ve Süt Kurumu’nun ve Sebze-Meyve Hali’nin yanında bulunmaktadır.
Servis BilgisiŞehir içi servislerle ulaşım mevcuttur.
Ders Saatleri08.30-13.30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı52
  • Derslik Sayısı3
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://agrigokkusagianaokulu.meb.k12.tr/04/01/767984/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)