Ağrı / Taşlıçay Atatürk Ortaokulu

Adres:ADNAN MENDERES MAH. MEHMET AKİF ERSOY CAD. NO 5 TAŞLIÇAY / AĞRI Web Sitesi:https://taslicayataturkortaokulu.meb.k12.tr Ağrı Okulları, Ağrı Taşlıçay Okulları, Ağrı Ortaokulları, Ağrı Taşlıçay Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Ağrı Ortaokul Haberleri, Ağrı Taşlıçay Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://taslicayataturkortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer öğrencinin sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MisyonBüyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü, evrensel değerleri koruyup geliştiren bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
AdresADNAN MENDERES MAH. MEHMET AKİF ERSOY CAD. NO 5 TAŞLIÇAY / AĞRI
İnternet Sitesihttps://taslicayataturkortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe merkezi 6200 nüfusa sahiptir. İlçemizde devlet hastanesi, aile sağlık merkezi, zincir ve yerel market, cafe, mesire alanı, spor tesisi gibi çeşitli imkanlar mevcuttur. Konaklama olarak Taşlıçay Öğretmenevi, Kaymakamlık Konukevi, Belediye Lojmanları ve bunların dışında ilçemizde kiralık daireler de mevcuttur.
UlaşımOkul ilçe merkezindedir. Ağrı iline 29 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiAğrı il merkezinden öğretmen servisleri mevcuttur.
Ders SaatleriDers Başlama: 08:30 - Ders Bitiş: 15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı215
  • Derslik Sayısı10
Kaynak:https://taslicayataturkortaokulu.meb.k12.tr/04/07/715488/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)