Ağrı / Taşlıçay Taşlıçay İmam Hatip Ortaokulu

Adres:HÜRRİYET MAH. SAĞLIK OCAĞI SK. 15 TEMMUZ ŞEHITLERI IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 3 İÇ KAPI NO: 1 TAŞLIÇAY / AĞRI Web Sitesi:https://taslicayimamhatiportaokulu.meb.k12.tr Ağrı Okulları, Ağrı Taşlıçay Okulları, Ağrı İmam Hatip Ortaokulları, Ağrı Taşlıçay İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Ağrı İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Ağrı Taşlıçay İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://taslicayimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi; Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli-manevi değerlerimize bağlı; aileisne, çevresine ve milletine yararlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, karşılaştığı zorlukları aşabilen bireyler olarak yetiştirmek.
MisyonSunduğu eğitim ortamı ile aile sıcaklığını aratmayan, öğrencilerine hoşgörülü ve demokratik bir ortam sunan, akademik başarısı yüksek ve bir üst kurum için yeterli bilgi ve beceriye sahip öğrencileriyle anılan, tercih ve takdir edilen bir yatılı bölge okulu olmaktır.
AdresHÜRRİYET MAH. SAĞLIK OCAĞI SK. 15 TEMMUZ ŞEHITLERI IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 3 İÇ KAPI NO: 1 TAŞLIÇAY / AĞRI
İnternet Sitesihttps://taslicayimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine 37 km uzaklıkta olup saat başı ile araç vardır. Okulumuza ulaşım açısından hiçbir sıkıntı yoktur. İl merkezine minibüsler hariç öğretmenler için ayrıca servisler de mevcuttur.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine 37 km uzaklıkta olup saat başı ile araç vardır.
Ders Saatleri08:30 - 15:10 ÇARŞAMBA: 08.30- 16.00
Yabancı DilİNGİLİZCE VE ARAPÇA
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Sportif Etkinliklerİlçemizde okullar arası turnuvalar düzenlenmektedir. Koşu yarışmaları, futbol turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları 2017-2018 yılları arasında 2. kez düzenlenmiştir.
Projelere-twinning Projesine üye olduk. Proje çalışmalarına henüz başlanmadı
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı102
  • Derslik Sayısı16
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://taslicayimamhatiportaokulu.meb.k12.tr/04/07/724806/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)