Ahşap Hobi Atölyesi Sergimizi Gerçekleştirdik

 

Bilsem DYK yaz kursları kapsamında Ahşap Hobi Atölyesi sergimizi 9-10 Ağustos tarihleri arasında merkezimizde gerçekleştirdik. 

Ahşap Hobi Atölyesi öğretmeni S. Bahar ÖZTÜRK atölye çalışmaları hakkında “Atölyeyi açarken amacım 2.sınıf ile 12.sınıf çocuklarımızın yaz ayı boyunca tablet, telefon ve televizyon karşısında bağımlı olmalarını engellemek onların hayal dünyalarını keşfederek el becerilerini geliştirip, dijital ortamın dışında keyif alabilecekleri bir ortam hazırlamaktı. Kendi becerilerinin farkındalığını oluşturarak atık malzemelerden tasarım yapabilmenin keyfini yaşatmaktı” diyerek duygularını dile getirdi. Ayrıca “çok keyifli bir 6 hafta geçirdik. Kısa zamanda ürün çıkarabilmenin hazzını öğrencilerimle beraber yaşadık” dedi.

Merkez müdürümüz Ahmet KILIÇ BİLSEM DYK yaz kurslarında toplam 386 öğrenciye 9 farklı atölyede hizmet verildiğini belirtti. Ayrıca sanatsal ve bilimsel faaliyetlerin merkezimizde bundan sonraki yıllarda da artarak devam edeceğini ifade etti.

Merkezimizde gerçekleştirilen sergide en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçen 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yılını bizde yaptığımız çalışmalardan oluşan mini sergimizle kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm aziz Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Yardımcısı Ertuğrul ÖZAR’a, Ahşap Hobi Atölyesi öğretmeni S. Bahar ÖZTÜRK’e, BİLSEM DYK Yaz Kursu öğretmenlerimize, değerli velilerimize ve sıcakta büyük özveriyle keyifle çalışan, kendine güvenen, farkındalık oluşturan, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Niğde Merkez Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)